Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinās, Tallinā - stabilas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā samazinājās degvielas cenas, tikmēr Tallinā tās joprojām saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saruka par 0,4% - līdz 1,134 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,5% - līdz 1,024 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena kritās par 0,9% - līdz 1,106 eiro par litru, tikmēr dīzeļdegvielas cena samazinājās par 2% un maksāja 0,956 eiro par litru.

Arī šajā nedēļā Tallinā benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainījās un "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns maksāja 1,259 eiro par litru, bet dīzeļdegviela - 0,999 eiro par litru.

Autogāzes cenas arī šonedēļ Rīgā un Viļņā nemainījās, Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,535 eiro, Viļņā - 0,503 eiro. Tikmēr Tallinā autogāzes cena samazinājās par 0,7% - līdz 0,57 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti