Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinās, bet Tallinā cenu kritums apstājies

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā turpināja samazināties degvielas cenas, tikmēr Tallinā cenu kritums apstājies, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā gan 95.markas benzīna cena, gan dīzeļdegvielas cena samazinājās par 3,1% - attiecīgi līdz 1,884 eiro un 1,864 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,1% - līdz 1,839 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1,6% un piektdien maksāja 1,839 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena un dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā nemainījās un piektdien maksāja attiecīgi 1,949 eiro un 1,899 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā saglabājās stabila un piektdien maksāja 0,825 eiro par litru. Tikmēr Viļņā un Tallinā autogāzes cenas samazinājās, Viļņā - par 2,6% - līdz 0,742 eiro par litru, bet Tallinā - par 1,1% - līdz 0,87 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti