Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainās, kamēr Viļņā cenas turpina sarukt

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas nemainījās, bet Viļņā turpinājās cenu kritums, liecina aģentūras LETA apkopotie dati Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī dīzeļdegviela visdārgākā bija Tallinā, sekoja Rīga, bet viszemākā cena tagad ir Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā degvielas cenas saglabājās nemainīgas un tāpat kā iepriekšējā piektdienā 95. markas benzīns maksāja 1,614 eiro, bet dīzeļdegviela - 1,664 eiro litrā.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95. markas benzīns maksāja 1,509 eiro par litru, kas ir par 3,2% mazāk nekā pirms nedēļas, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 4,1% - līdz 1,629 eiro par litru.

Tallinā, tāpat kā Rīgā, degvielas cenas nedēļas laikā nemainījās. "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns un dīzeļdegviela maksāja vienādi - 1,699 eiro par litru.

Autogāzes cena nemainījās Rīgā un Viļņā un tāpat kā nedēļu iepriekš bija attiecīgi 0,835 un 0,742 eiro par litru. Tallinā autogāzes cena samazinājās par 7,1% - līdz 0,78 eiro par litru.

 

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti