Rīgā starptautiskā konferencē pulcējas spēļu veidotāji

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Rīgā noritēs starptautiska spēļu veidotāju konference, kurā uzstāsies viesi no Polijas, Somijas, Lielbritānijas, Zviedrijas un arī vietējie speciālisti.

Spēļu izstrādātāju asociācija aicina dažāda vecuma interesentus bez maksas apmeklēt konferenci, lai uzklausītu pasaulē pazīstamu spēļu veidotāju pieredzi veidošanā, dizainēšanā un testēšanā.

Lielākai daļai uzaicināto speciālistu ir vairāk nekā desmit gadu pieredze spēļu veidošanas nozarē , un viņi strādājuši pie tādām pasaulē populārām spēlēm kā, piemēram, “Dusmīgie putni”.

Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas valdes locekle Linda Strazdiņa
00:00 / 00:58
Lejuplādēt

“Būs noteikti gan piemēri, gan varēs uzdot lektoriem jautājumus. Ikviens, kuram ir interese kaut 10 gadu vecumā par spēļu izstrādi, var sākt tai pievērsties un interesēties plašāk,” saka Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas valdes locekle Linda Strazdiņa.

Viņa arī norāda, ka stereotipiski spēļu izstrāde asociējas tikai ar zināšanām informācijas tehnoloģijās: “Tas nenozīmē, ja tevi interesē māksla, tu nevari iesaistīties šai nozarē. Vai arī, ja tev patīk mūzika, - spēļu izstrādē ir nepieciešamas arī skaņas un mūzika, un tas ir ļoti visaptverošs process.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti