Rīgā šonedēļ samazinājās benzīna un dīzeļdegvielas cenas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Baltijas valstu galvaspilsētās šajā darba nedēļā bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Rīgā benzīna un dīzeļdegvielas cenas samazinājās, Tallinā - nemainījās, bet Viļņā palielinājās benzīna cena un kritās dīzeļdegvielas cena, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šonedēļ bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija - Viļņā.

Marta pirmajā nedēļā Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saruka par 1,6% - līdz 1,234 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,7% un piektdien maksāja 1,174 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,8% un bija 1,175 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 1,3% - līdz 1,055 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas un maksāja tāpat kā nedēļu iepriekš - attiecīgi 1,369 eiro un 1,359 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ Rīgā nemainījās un piektdien maksāja 0,575 eiro par litru. Vienlaikus Tallinā tā palielinājās par 1,5% - līdz 0,69 eiro par litru, bet Viļņā autogāzes cena samazinājās par 1,9% - līdz 0,503 eiro par litru.

 

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti