Rīgā šonedēļ degvielas cenas palielinājušās, bet Tallinā un Viļņā nemainās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas Rīgā palielinājās, kamēr Tallinā un Viļņā tās saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena palielinājās par 6,4% - līdz 1,674 eiro, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 3,8% - līdz 1,654 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nedēļas laikā nemainījās un maksāja attiecīgi 1,549 eiro un 1,619 eiro par litru.

Arī Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas un piektdien maksāja attiecīgi 1,729 eiro un 1,699 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā palielinājās par 2,6% - līdz 0,795 eiro par litru.

Tikmēr Viļņā un Tallinā autogāzes cenas palika tādas pašas kā pirms nedēļas, Viļņā litrs autogāzes maksāja 0,622 eiro, bet Tallinā - 0,73 eiro par litru.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti