Rīgā krītas degvielas cenas, Viļņā aug maksa par dīzeļdegvielu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Novembra pirmajā darba nedēļā Rīgā samazinājās degvielas cenas, Tallinā tās nemainījās, savukārt Viļņā kritās cena benzīnam, bet pieauga dīzeļdegvielai, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākais benzīns bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena samazinājās par 0,9% - līdz 1,119 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,5% - līdz 0,994 eiro par litru.

Viļņā 95. markas benzīna cena samazinājās par 1,3% - līdz 1,046 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,4% - līdz 0,916 eiro par litru.

Tallinā benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainījās un "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns maksāja 1,229 eiro par litru, bet dīzeļdegviela - 0,969 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā palielinājās par 1,9% - līdz 0,545 eiro par litru, Viļņā autogāzes cena bija stabila un maksāja 0,533 eiro par litru, savukārt Tallinā autogāzes cena samazinājās par 2,6% un piektdien maksāja 0,601 eiro par litru.

 

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti