«Reverta» valdes priekšsēdētāju Gviljamu amatā nomainīs Solvita Deglava

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Nākamgad par bijušās „Parex" bankas „slikto aktīvu" pārvaldītājas AS „Reverta" valdes priekšsēdētāju kļūs līdzšinējā uzņēmuma valdes locekle un vecākā viceprezidente Solvita Deglava, nomainot iepriekšējo valdes priekšsēdētāju Kristoferu Gviljamu, informēja „Reverta".

Lēmumu par valdes vadītāja nomaiņu uzņēmuma padome ir pieņēmusi, novērtējot Deglavas augsto profesionālismu uzņēmumu vadībā, darījumu slēgšanā un restrukturizācijā, finanšu, grāmatvedības un citās būtiskās jomās.

Gviljams, kurš ir nolēmis pieņemt jaunus profesionālus izaicinājumus ārpus Latvijas robežām, darba attiecības ar uzņēmumu pārtrauks 2013.gada 31.decembrī.

„Vēlos izteikt pateicību visiem, ar kuriem kopīgi esam sasnieguši uzņēmuma labos rezultātus - padomei, darbiniekiem un sadarbības partneriem," uzsver Gviljams.

„Reverta" valdes sastāvā darbu turpinās Ruta Amtmane, valdes locekle un vecākā viceprezidente.

„Darbs Revertā ir liels izaicinājums uzņēmuma vadībai un darbiniekiem, tā kā apstiprinātais Restrukturizācijas plāns nosaka, ka līdz 2017.gada beigām mums ir jāspēj valstij atmaksāt iespējami vairāk naudas līdzekļu no savulaik veiktā valsts ieguldījuma. Turpināsim darbu pie kredītu restrukturizācijas un parādu piedziņas, tāpat arī nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un realizācijas, kas ģenerē aizvien vairāk naudas līdzekļu," norāda „Reverta" padomes priekšsēdētājs Maikls Borks.

Deglava Kopš bijušās „Parex bankas" nonākšanas valsts kontrolē 2008.gada nogalē strādājusi vairākos vadošos amatos un piedalījusies bankas restrukturizācijas procesā, ieņemot valdes locekles amatu. Viņa daudzus gadus strādāja starptautiskajā auditoru kompānijā SIA „PricewaterhouseCoopers", bijusi viceprezidente un valdes locekle AS „Latvijas kuģniecība".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti