Restorānu tīkla «Gan Bei» īpašnieces «Lage Ko» apgrozījums pērn sarucis 2,3 reizes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Restorānu tīkla "Gan Bei" īpašniece "Lage Ko" pagājušajā gadā strādāja ar 6,742 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 2,3 reizes mazāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija cieta zaudējumus 294 345 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka pērn "Lage Ko" optimizēja darbību, likvidējot 17 no piederošajām 20 struktūrvienībām, kā arī attiecīgi samazināja darbinieku skaitu. Vienlaikus kompānija sāka piedāvāt grāmatvedības, mārketinga un juridiskos pakalpojumus.

Pēc kompānijas vadības vēstītā, "Lage Ko" turpmāk plāno attīstīt grāmatvedības, mārketinga un juridisko pakalpojumu sniegšanu, kā arī pārtraukt ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, nododot atlikušās struktūrvienības saistītajām sabiedrībām.

"Lage Ko" reģistrēta 1993.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 506 625 eiro. Kompānijas kapitāls vienādās daļās pieder valdes priekšsēdētājai Natālijai Pavlovai, valdes loceklei Irēnai Līcei un Oļegam Arupam.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2014.gada nogalē pret "Lage Ko" tika ierosināts kriminālprocess par izvairīšanos no nodokļu nomaksas. Taču, neskatoties uz kriminālprocesa ierosināšanu, uzņēmums spēja turpināt saimniecisko darbību.

Savukārt 2016.gada jūlijā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa Arupam un vairākiem "Lage Ko" darbiniekiem piesprieda nosacītus ieslodzījumus un naudas sodus par krāpšanos ar kases aparātiem un grāmatvedības dokumentiem.

2016.gadā "Lage Ko" strādāja ar 15,66 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,1% mazāk nekā 2015.gadā, bet kompānijas peļņa bija 583 433 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti