Restorāna tīkla «Čili pica» pārvaldniekam ierosināts tiesiskās aizsardzības process

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa ierosinājusi restorāna tīkla "'Čili pica" pārvaldniekam SIA "Čilija Pizza" tiesiskās aizsardzības procesu, liecina Maksātnespējas reģistra publiskotā informācija.

Tiesiskās aizsardzības process kompānijai ierosināts piektdien, 7.februārī.

Pēc "Firmas.lv" datiem, "Čilija Pizza" šogad 7.februārī bija Valsts ieņēmumu dienesta (VID) administrēto nodokļu parāds 268 860 eiro apmērā.

“Čilija Pizza" pagājušā gada beigās tika atcelta lielākā daļa iepriekš VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes piemēroto nodrošinājumu, taču "Čilija Pizza" joprojām ir spēkā aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Uzņēmumu reģistra komercķīlu reģistrā, kas tika piemērots pērn 15.augustā, un aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Uzņēmumu reģistra komercķīlu reģistrā, kas tika piemērots ar VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes 2019.gada 19.decembra lēmumu.

"Čilija Pizza" 2018.gada finanšu rezultāti līdz šim nav publiskoti, savukārt 2017.gadā "Čilija Pizza" strādāja ar 6,924 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi pieauga par 65,7% un bija 263 220 eiro.

Kompānija "Čilija Pizza" reģistrēta 2001.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 1,428 miljoni eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Lietuvā reģistrētā holdingkompānija "Čili Holdings", bet patiesais labuma guvējs ir Lietuvas pilsonis Lins Tads Kaross (Linas Tadas Karosas).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti