Rīta Panorāma

Latvijas zinātnieki iznīcina vēža metastāzes

Rīta Panorāma

Intervija ar Valdi Zatleru

Intervija ar Danu Reiznieci-Ozolu

Reizniece-Ozola par gāzes tirgus atvēršanu: Kalvītis jau sāk «trīt duncīšus»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Cerībā ietekmēt gāzes tirgus liberalizāciju “Latvijas gāzes” valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis jau sāk “trīt duncīšus” un plāno, kā pārliecināt jauno ekonomikas ministru. Tā intervijā LTV raidījumam “Rīta Panorāma” sacīja ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola (Zaļo un zemnieku savienība), kura varētu šo amatu jaunajā valdībā nomainīt uz finanšu ministres krēslu.

Ministre cer, ka vēl līdzšinējās valdībās laikā izdosies Saeimā pieņemt lēmumu par gāzes tirgus liberalizāciju. Viņa arī pārliecināta, ka Zaļo un zemnieku savienība nobalsos par tirgus atvēršanu, turklāt frakcijā tam esot redzams atbalsts.

Viņa gan norādīja, ka, uzzinot par iespējamām pārmaiņas Ekonomikas ministrijas vadībā nākamajā valdībā, Aigars Kalvītis jau sācis “trīt duncīšus” un  kalt plānus, kā pārliecināt jauno ekonomikas ministru. Reizniece-Ozola gan cer, ka tas viņam neizdosies.

Viņa arī uzsvēra, ka šajā jautājumā ir būtiski izvedot koalīciju ar "Vienotību" un Nacionālo apvienību, lai varētu pieturēties pie saviem solījumiem gāzes tirgus atvēršanai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti