Rīta Panorāma

Bulduru izstāžu namā marinēšanas konkurss

Rīta Panorāma

Saulkrastu džeza festivāls turpina tradīcijas

Intervija ar finanšu ministru Jāni Reiru

Reirs: FKTK vadībai uzrunāti daudzi starptautiskajās institūcijās strādājošie

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētāja amatam uzrunāti daudzi cilvēki, kuri strādā starptautiskās insitūcijās, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" teica finanšu ministrs Jānis Reirs ("Jaunā Vienotība").

Konkursam uzrunāti profesionāļi no Pasaules Bankas un Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas, kā arī privātajā sektorā strādājošie.

FKTK vadītāju paredzēts atrast līdz 1. oktobrim.

Tikmēr Valsts kanceleja 12.jūlijā izsludinājusi konkursu uz FKTK priekšsēdētāja amatu. Priekšsēdētāja alga būs 9000 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Pretendentiem prasīta nevainojama reputācija, maģistra grāds ekonomikā, finanšu vadībā vai tiesību zinātnēs, kā arī piecu gadu pieredze vadītāja vai tā tiešā padotībā esošā amatā. Tāpat nepieciešama pieredze finanšu tirgus uzraudzības jomā vai naudas atmazgāšanas novēršanā. Kandidātus trīs kārtās vērtēs komisija, kuru vadīs Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis.

KONTEKSTS:

FKTK vadītājs Pēters Putniņš un viņa vietniece Gunta Razāne jūlijā sākuma iesniedza atlūgumu. Banku uzrauga pagaidu vadītāja amatam izvirzīta komisijas darbiniece Kristīne Černaja-Mežmale, kura līdz šim vadījusi FKTK Monetāro finanšu iestāžu darbības analīzes daļu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti