«RB Rail» operacionālais direktors Rokens pamet darbu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

“Rail Baltica” kopuzņēmuma padome pieņēmusi “ RB Rail AS” operacionālā direktora Kaspara Rokena atlūgumu, kas pamatots ar privātiem apsvērumiem, informēja uzņēmums.

“RB Rail AS” padomes priekšsēdētājs Karolis Sankovskis, pieņemot atlūgumu,  uzsvēra: “Padome ir pateicīga Kasparam par viņa ieguldījumu īpaši svarīgā projekta ieviešanas periodā. Mūsu uzdevums ir nodrošināt nepārtrauktu un mērķtiecīgu projekta ieviešanu, tāpēc nekavējoties uzsāksim jauna valdes locekļa meklējumus.”

Konkurss par valdes locekļa amatu tiks izsludināts tuvākajā laikā, bet līdz tam operacionālā direktora pienākumus pildīs trīs pārējie valdes locekļi.

"RB Rail" ir daudznacionāls Igaunijas, Latvijas un Lietuvas kopuzņēmums, kas tika izveidots, lai īstenotu "Rail Baltica" projektu - pirmo šādā mēroga infrastruktūras projektu Baltijā. "RB Rail" ir centrālais "Rail Baltica" projekta koordinators. Tā galvenie uzdevumi ir dzelzceļa projekta izstrāde, būvniecība un mārketinga aktivitāšu realizācija. Projekts paredz izbūvēt ātrvilciena dzelzceļa līnijas infrastruktūru no Tallinas līdz Lietuvas/Polijas robežai.

"RB Rail" akcionāri ir uzņēmumi "Lietuvos geležinkeliai", "Eiropas dzelzceļa līnijas" un "Rail Baltic Estonia".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti