Pučes vietā par «Mediju nama» valdes vadītāju kļūst jaunais īpašnieks Kāpostiņš

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

"Mediju nama" valdē ceturtdien, 9.jūnijā, pēdējā diena ir valdes priekšsēdētājam Armandam Pučem un valdes loceklei Lilitai Seimuškānei. Par valdes priekšsēdētāju kļuvis jaunais uzņēmuma īpašnieks Nauris Kāpostiņš, kuram ir radniecīgas saites ar Lembergu ģimeni.

"Lursoft" informācija liecina, ka no līdzšinējās valdes darbu turpina vien Jānis Austriņš, kurš ir arī Līgas Lembergas vīrs. Par jauno valdes priekšsēdētāju ir kļuvis "Mediju nama" īpašnieks Nauris Kāpostiņš.

Par trešo valdes locekli ir iecelta "Mediju nama" direktore Ilze Bērziņa.

Jau ziņots, ka “Neatkarīgās Rīta Avīzes” (NRA) un vairāku žurnālu izdevējas SIA “Mediju nams” īpašnieki uzņēmumu ir pārdevuši Naurim Kāpostiņam, kuram ir radniecīgās saites ar Lembergu ģimeni.

Kāpostiņš esot parādījies pavasarī un izteicis "Mediju nama" mātesfirmas "MN Mediji" dalībniekiem tik labu piedāvājumu, ka viņi pēc neilgām pārdomām piekrita viņam pārdot izdevniecību, ar ko paši bijuši saistīti ilgus gadus.

Iepriekš Armands Puče atzina, ka situācijā tirgū neesot spīdoša, tāpēc savas daļas viņš būtu gatavs pārdot arī senāk. Savukārt Lilita Seimuškāne savu trešdaļu uzņēmuma piekritusi pārdot pēc tam, kad kāds no viņas partneriem pastāstījis par Kāpostiņa piedāvājumu. Viņu pārliecinājusi gan cena, gan tas, ka "Mediju namam" nepieciešamas investīcijas.

To, kāpēc nolēmis pievērsties tieši mediju biznesam, Kāpostiņš īsti nepaskaidroja: “Tas jau viss ir procesa gaitā, nevajag to uztvert tikai kā mediju. Tas ir arī biznesa projekts, kuram apakšā ir arī skaitļi, cipari, matemātika un rādītāji, kurus var uzlabot.”

Uzlabot rādītājus Kāpostiņš plāno ar jauniem produktiem digitālajā vidē, taču no zaudējumus nesošās NRA izdošanas viņš negrasās atteikties.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti