«Prudentia»: «airBaltic» ideālais investors nodrošinātu divreiz lielāku pasažieru skaitu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Aviokompānija „airBaltic” ideālais investors būtu uzņēmums, kas spētu nodrošināt divreiz lielāku pasažieru skaitu nekā šobrīd, intervijā Latvijas Radio raidījumam „Labrīt” pirmdienas rītā sacīja konsultāciju uzņēmuma „Prudentia” vadītājs Kārlis Krastiņš.

Viņš norādīja, ka investors ne tikai nodrošinātu tuvos reisus, bet arī tālos reisus un savienotu Latviju ar blīvi apdzīvotajiem Āzijas reģioniem, tādējādi radītu pasažieru skaita pieaugumu.

Patlaban esot pieci līdz desmit potenciālo investoru un ar vienu no tiem notiek konkrētas sarunas par iespējamā darījuma struktūru. Ar pārējiem potenciālajiem investoriem periodiski ir sarunas, kurās abas puses apmainās un iepazīstas ar jaunāko informāciju.

Tomēr Krastiņš uzsvēra, ka sarunām par „airBaltic” uzņēmuma nākotni nav jābeidzas tuvākajā laikā.

Tāpat viņš noraidīja izskanējušās ziņas, ka darījumā ar investoru varētu tikt iesaistīts uzņēmums „Latvijas gaisa satiksme”. Tas ir pilnīgi cita veida uzņēmums, norādīja Krastiņš. Arī pret Rīgas starptautiskās lidostas iesaistīšanu iespējamajā darījumā attieksme ir noliedzoša.

Ziņots, ka konsultācijas uzņēmums „Prudentia” jau ilgāku laiku meklē investoru nacionālajai aviosabiedrībai „airBaltic”, tādējādi ļaujot valstij aiziet no līdzdalības aviobiznesā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti