«Prisma» veikala vietā Grostonas ielā plānots atvērt «Maxima XX»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Mazumtirdzniecības uzņēmums "Maxima Latvija" ir vienojies ar SIA "IRBIS A" par jauna veikala “Maxima XX” izveidi Rīgā, Grostonas ielā 1, kur agrāk bija izvietots veikals “Prisma”, informē "Maxima Latvija" pārstāve Zane Udrase.

Jauna veikala atvēršanai vēl ir nepieciešams Konkurences padomes (KP) saskaņojums. Visus tam nepieciešamos dokumentus uzņēmumi KP iesniegs tuvākajā laikā.

"Skanstes rajons galvaspilsētā strauji attīstās, un šajā apkaimē ir maz pārtikas veikalu, tāpēc esam priecīgi, ka esam vienojušies ar ēkas īpašniekiem par nomas līguma slēgšanu un “Maxima XX” veikala izveidi.

Gadījumā, ja Konkurences padome atļaus šo darījumu, veikals savas durvis iedzīvotājiem varētu vērt jau nākamā gada pirmajā pusē,” norāda “Maxima Latvija” vadītājs Andris Vilcmeiers.

Jaunā veikala “Maxima XX” tirdzniecības zāles platība būs aptuveni 3000 kvadrātmetru, un tas aizņems teju pusi no visa jaunā tirdzniecības centra. “Maxima XX” veikalā iedzīvotājiem būs pieejami vairāk nekā 30 000 dažādu pārtikas un rūpniecības preču.

Jau ziņots, ka koncerns „Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta” nolēma jūnijā slēgt visus „Prisma” lielveikalus Latvijā un Lietuvā. Šāds lēmums pieņemts, jo tirgus abās valstīs atzīts par nerentablu. Latvijā šai vairumtirdzniecības ķēdei bija trīs veikali.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti