«Printify» piesaistījis investīcijas 45 miljonu ASV dolāru apmērā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Drukāšanas pēc pieprasījuma platforma "Printify" piesaistījusi investīcijas 45 miljonu ASV dolāru (38,05 miljonu eiro) apmērā, liecina kompānijas paziņojums medijiem.

"Printify" ir noslēdzis vienu no lielākajiem investīciju piesaistes posmiem Baltijā, saņemot finansējumu no riska kapitāla uzņēmuma "Index Ventures", "H&M Group", "Virgin Group", Baltijas vienradžu "Wise" un "Vinted" līdzdibinātājiem un citiem tehnoloģiju nozares līderiem un biznesa eņģeļu investoriem, tai skaitā tādiem izklaides nozares investīciju fondiem kā Vila Smita "Dreamers VC". 

Uzņēmums plāno izmantot finansējumu noieta tirgus paplašināšanai visā pasaulē.

"Mūsu tirgus ir visā pasaulē, bet mūsu galvenā mītne vienmēr ir bijusi Latvijā – šeit strādā arī lielāka daļa no mūsu nu jau 500 cilvēku lielās starptautiskās komandas. Mēs lepojamies būt daļa no Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēmas, tieši tāpēc arī izvēlējāmies būt pirmais jaunuzņēmums Latvijā, kas saviem darbiniekiem piedāvā akciju opcijas. Mums ir svarīgi, lai komanda būtu daļa no uzņēmuma panākumiem, jo mūsu sasniegumu pamatā ir komandas kopdarbs," sacīja "Printify" dibinātājs un vadītājs Jānis Berdigans. “Mūsu misija ir veidot platformu, kas nemitīgi attīstās un ļauj ikvienam sākt e-komercijas uzņēmējdarbību ar pēc iespējas mazākām investīcijām un risku. "Printify" misija ir pārveidot e-komerciju no masveida ražošanas uz ražošanu pēc pieprasījuma, un mēs plānojam turpināt savu straujo izaugsmi, ieejot jaunos tirgos un investējot Eiropas vistalantīgāko un mērķtiecīgāko cilvēku komandā.”

"Tā kā pasaulē strauji aug pieprasījums pēc pakalpojumiem "pēc pasūtījuma", "H&M" grupa ir priecīga ieguldīt "Printify" darbā un komandā. Dibinātāja biznesa vīzijas īstenošana un iespaidīgie panākumi līdz šim liecina ne tikai par produkta potenciālu pasaules mērogā, bet arī par spēju būt ilggadējam nozares līderim šajā jomā," pauda "H&M CO: LAB" investīciju vadītāja Elise Fālene.

"Virgin" grupas dibinātājs Ričards Brensons sacīja: “Uzņēmējdarbības gars ir "Virgin Group" kodols, tāpēc mēs lepojamies atbalstīt "Printify". Gan "Printify" redzējums, gan līdzšinējais veiksmes stāsts atspoguļo šo īpašo uzņēmējdarbības garu, kas, savukārt, ir radījis strauji augošu un spēcīgu e-komercijas platformu. "Printify" unikālais piedāvājums palīdz cilvēkiem veidot un tirgot savus zīmolus bez iepriekšējiem ieguldījumiem. Mēs esam priecīgi atbalstīt uzņēmuma izaugsmi nākamajos gados."

Uzņēmuma galvenā mītne atrodas Latvijā, taču "Printify" nodarbina teju 500 speciālistu no visas pasaules, pēdējā gada laikā dubultojot darbinieku skaitu un plānojot turpināt komandas paplašināšanos.

Šobrīd uzņēmumā ir atvērtas vairāk nekā 70 vakances produktu vadības, programmēšanas, mārketinga un dizaina jomās.

Gandrīz katra no šīm pozīcijām paredz attālinātā darba iespējas, norādīja kompānijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti