«Printful» veido ražotni Kanādā; sākotnējās investīcijas – 1,8 miljoni eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Drukas produktu ražotāja "Printful Latvia" īpašnieks "Printful" Kanādas pilsētā Misisogā, Toronto apkaimē veido ražošanas un piegādes centru, kas darbu sāks šogad. Gandrīz 3000 kvadrātmetru platībā tuvāko trīs gadu laikā strādās 50 cilvēku komanda, nodrošinot apdrukas un izšūšanas pakalpojumus, informēja uzņēmumā.

Ražotnes izveidē sākotnēji tiks investēti 1,8 miljoni eiro. Šī ir pirmā "Printful" ražotne Kanādā un septītā pasaulē. Tā strādās līdztekus ražotnēm ASV, Meksikā, Spānijā un Latvijā.

""Printful'' jau ir liela klientu bāze Kanādā, tāpēc ražošanas un piegādes centra izveide ir loģisks solis, lai stiprinātu pozīcijas šajā tirgū.

Mēs redzam potenciālu Kanādā kļūt par vienu no nozares līderiem," stāstīja "Printful" izpilddirektors un līdzdibinātājs Dāvis Siksāns. 

Uzņēmumā norādīja, ka Kanāda ir otrs lielākais "Printful" tirgus aiz ASV, tāpēc ražošanas un piegādes centra izveidei ir būtiska nozīme, lai vēl labāk apkalpotu klientus, samazinot piegādes laiku. Kanādas centra izveidē "Printful" cieši sadarbojas ar Kanādas Investīciju piesaistes aģentūru (Invest in Canada), biznesa konsultantiem no "Toronto Global" un Latvijas vēstniecību Kanādā.

"Misisogā ir viens no viskvalificētākajiem un daudzveidīgākajiem darbaspēkiem pasaulē, un pilsēta ir daudzu uzņēmumu mājvieta. 

"Printful" ražotnes izveide ir apliecinājums Misisogas pilsētas pievilcībai starptautiskiem uzņēmumiem," sacījis Misisogas mērs Bonijs Krombijs.

KONTEKSTS:

"Printful" ir drukas, šūšanas un piegādes ārpakalpojumu uzņēmums, kas sniedz interneta veikalu īpašniekiem iespēju piedāvāt pircējiem vairāk nekā 230 dažādu produktu, pašiem neieguldot ražošanas iekārtās. Šobrīd apdrukāti vairāk nekā 18 miljoni produktu. "Printful" centrālajā birojā un ražotnē Rīgā strādā vairāk nekā 350 cilvēku. Visā pasaulē "Printful" šobrīd strādā vairāk nekā 800 darbinieku.

"Printful Latvia" 2019. gadā strādāja ar 23,125 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir divas reizes vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānijas peļņa pieauga gandrīz divas reizes, sasniedzot 8,058 miljonus eiro, ziņoja LETA, atsaucoties uz "Firmas.lv" informāciju. Savukārt "Printful Latvia" īpašnieces "Printful" apgrozījums pērn sasniedzis 116 miljonus ASV dolāru (106,7 miljonus eiro), kas ir par 49,6% vairāk nekā gadu iepriekš, informēja uzņēmumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti