Pirmssēklas uzņēmumiem piešķirs vairāk nekā 100 000 ASV dolāru

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Arī šogad pasaules vadošais akcelerators "500 Startups" no ASV aicina pirmssēklas jeb "pre seed" stadijas "startup" uzņēmumus pieteikties konkursam, kura uzvarētājs saņems iespēju iegūt zināšanas, netiešo finansējumu un atbalsta rīkus vairāk nekā 100 000 ASV dolāru vērtībā (ap 85 800 eiro).

Pieteikšanās termiņš ir nākamā piektdiena, 10. novembris.

"Digital Freedom Fesitval" līdzdibinātāja Dagnija Lejiņa norāda, ka dalība konkursā ir "zelta biļete" uzņēmumiem ne tikai iegūt finansējumu, bet arī zināšanas un pieredzi ASV pilsētā Sanfrancisko. "Jums nebūs jāmēro garais ceļš uz Silīcija ieleju, lai prezentētu savu ideju, Silīcija ieleja nāk pie jums uz Rīgu, lai varat pieteikt sevi plašākai pasaulei!” viņa norāda.

Uzņēmumi, kuri izturēs pirmo atlases kārtu, 26. novembrī piedalīsies "500 Startups" mentoringa programmā, savukārt labākie 3-5 uzņēmumi 29. novembrī varēs prezentēt savu ideju vietējiem un starptautiskiem investoriem, medijiem un citiem "Digital Freedom Festival" apmeklētājiem, iegūstot atpazīstamību un jaunus kontaktus. Konkursa uzvarētājs iegūs ceļazīmi uz fināla atlases kārtu Silīcija ielejā iekļūšanai nākamajā akceleratora “iesaukumā".

Pagājušajā gadā "500 Startups" konkursā uzvarēja uzņēmums no Latvijas "Funderful" un uzņēmums no Somijas "SkenarioLabs".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti