«Pieredzes tirdziņš» iepazīstinās ar solidaritātes ekonomiku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā, Torņkalnā, noritēs "Pieredzes tirdziņš" par solidaritātes ekonomiku.

Pasākumā piedalīsies pārstāvji no četrām solidaritātes ekonomikas jomām - bioloģiskā lauksaimniecība, dabas rekreācija un tūrisms, ekodizains un ražošana, kā arī ilgtspējīgs dzīvesveids. Dalībnieki dalīsies ar pieredzi, meklēs saites un sadarbības iespējas, stiprinās vides jomas pārstāvju izpratni par sociālo un solidaritātes ekonomiku.

''Lai meklētu Latvijā dažādas ekonomikas alternatīvas, lai veicinātu uzņēmējdarbību un ekonomikas sistēmu - godprātīgu gan pret cilvēku, gan vidi -, un kādai jābūt sistēmai, lai tā tiešām strādātu. Šajā reizē mums ir praktisks uzdevums un mērķis - savest kopā uzņēmējus, organizācijas. Piemēram, mums ir uzņēmumi, kas rada drēbes, tiešās tirdzniecības pulciņi, vides iniciatīvas,'' par pasākuma mērķi stāsta rīkotāju pārstāve Lauma Ziemeļniece.

Pasākums ir bez maksas.

''Pieredzes tirdziņš'' noris kā turpinājums 21. aprīļa pasākumam “Ekonomikas un globālie izaicinājumi – kādas ir alternatīvas?“, kad veidoja tiltus starp sociālo uzņēmējdarbību, alternatīvām ekonomikas pieejām un attīstības sadarbību. Šoreiz tiks apskatīti praktiski piemēri.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti