Piemaksa par biļetes iegādi vilcienā no 1.janvāra būs 50 eiro centi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

No 2014.gada 1.janvāra, iegādājoties biļetes vilcienā pie konduktora kontroliera vai pavadoņa, jāiegādājas biļete ar papildu maksu 0,50 eiro apmērā.

Saskaņā ar „Autotransporta direkcijas" apstiprinātajiem tarifiem papildus maksa pie biļetes tiek noteikta, ja pasažieris iekāpj vilcienā stacijā vai pieturas punktā, kurā darbojas biļešu kase, kā arī gadījumos, kad pasažieris vēlas turpināt braucienu tālāk par savā iegādātajā biļetē norādīto pieturu.

Kā skaidro „Pasažieru vilciena" pārstāve Jana Priedniece, 50 eiro centu papildus maksa būs jāmaksā arī tiem pasažieriem, kuri izmanto elektroniskās norēķinu sistēmas – personalizētās viedkartes (e-talonu) Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā (robežstacijas: Vecāķi; Jugla; Dārziņi; Baloži; Babīte) un vēlas turpināt braucienu ārpus šīs teritorijas, bet iepriekš nav iegādājušies biļeti kasē.

„Pasažieru vilciena" vēlreiz aicina pasažierus, laicīgi plānot savus braucienus un iegādāties vilciena biļetes kasēs, tādējādi taupot savu laiku un līdzekļus. Tāpat uzņēmums informē, ka jebkurā kasē ir iespējams iegādāties biļeti no citas sākuma stacijas, kā arī visas biļetes var iegādāties 10 dienas pirms brauciena.

Kā iepriekš ziņots, pirmajās divās jaunā gada nedēļās biļetes varēs iegādāties gan latos, gan eiro, bet pēc 14.janvāra vilcienu biļetes pārdos tikai par eiro. Tarifi tiks noapaļoti līdz pieciem eiro centiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti