Pie Terehovas robežkontroles punkta gara rinda; kravu pārvadātājus aicina uz Grebņevas punktu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Šonedēļ ir palielinājusies transportlīdzekļu rinda pirms Terehovas muitas kontroles punkta. Tādēļ, lai samazinātu gaidīšanas laiku, aicina kravu pārvadātājus robežu šķērsot caur Grebņevas muitas kontroles punktu, informēja Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Nedēļas laikā ir būtiski palielinājusies transportlīdzekļu rinda līdz valsts robežai pirms iebraukšanas Terehovas muitas kontroles punktā. 8. oktobrī rītā rindu veidoja 240 kravas automašīnas, bet turpmākajās dienās rinda strauji pieauga, pārsniedzot 400. Ceturtdien, 14. oktobrī, transportlīdzekļu rinda izbraukšanai uz Krieviju nedaudz saruka, bet piektdienas rītā rindā atkal gaidīja 400 kravu pārvadātāji.

VID norādīja, ka ik dienu robežu faktiski šķērsojošo transportlīdzekļu skaits nav samazinājies, taču ievērojami ir palielinājies pārvadātāju skaits, kuri izvēlas šķērsot Latvijas–Krievijas robežu caur Terehovas muitas kontroles punktu.

Savukārt pie Grebņevas muitas kontroles punkta ceturtdien rindas nebija, bet piektdienas rītā rindu veidoja vien 30 transportlīdzekļi.

Tāpēc, lai rindā nebūtu jāpavada daudzas stundas, aicina kravu pārvadātājus izmantot iespēju Latvijas–Krievijas robežu šķērsot caur Grebņevas muitas kontroles punktu.

Informāciju par automašīnu rindām un aptuveno gaidīšanas laiku var uzzināt VID tīmekļvietnē, kur dati tiek aktualizēti divas reizes dienā. Informācija par automašīnu rindām līdz valsts robežai ir pieejama arī Valsts robežsardzes tīmekļvietnē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti