Pensionāri sola nebalsot par «Vienotību», ja tā nepildīs savas apņemšanās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Pensionāri, kuri apvienojušies Latvijas Pensionāru federācijā, sola rūpīgi sekot līdzi politiķu solījumu izpildei, pretējā gadījumā nākamajās vēlēšanās par varas partijām vairs nebalsos.

“Nelieciet mums vilties, jo nāk vēlēšanas.” - "Ja nedarbosieties, politiskā kapsēta nav tālu,” – tā pirmdien, 15.feburārī, tiekoties ar partijas “Vienotība” vadītāju Solvitu Āboltiņu un jauno labklājības ministru Jāni Reiru („Vienotība”), brīdināja pensionāri.

Ministrs jau nākammēnes solīja pensiju likuma grozījumus, kas skar pensiju indeksāciju, atgriežoties pie koeficienta pirmskrīzes līmenī. Līdztekus jautājumiem par nabadzību, kādā spiesti dzīvot pensionāri, šodien izskanēja politiķiem arī  konkrētas prasības.

No pensionāriem izskanēja aicinājums pensiju indeksācijā vērā ņemt arī piemaksas daļu, palielināt neapliekamo minimumu un ņemt vērā lielo darba stāžu mazo pensiju palielināšanai.

Ziņots, ka, noskaidrojoties jaunajam valdības sastāvam, Āboltiņa solīja, ka „Vienotība” iestāsies par pensionāru tiesībām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti