Pēc ugunsgrēka «Latvijas Finiera» rūpnīca atsāk lielāko daļu ražošanas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Pēc ugunsgrēka AS „Latvijas Finieris” rūpnīcā „Lignums” ražošanas process atsākts 86% uzņēmuma telpu, informēja uzņēmumā.

Atbilstoši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) datiem degšanas platība rūpnīcā bija 250 kvadrātmetri, tostarp arī jumts. Tāpēc rūpnīcā ir norobežota zona un pārtraukts darbs 8500 kvadrātmetru platībā.

Tomēr rūpnīcas kopējā platība zem jumta ir aptuveni 60 000 kvadrātmetri, līdz ar to ražošana pašlaik notiek 86% uzņēmuma telpu, informēja „Latvijas Finieris”.

Uzņēmums sola paziņot par ugunsgrēka izcelšanās iemesliem pēc ekspertu komisijas slēdzienu saņemšanas.

Jau ziņots, ka ceturtdienas rītā ražotnē „Lignums” Rīgā, Finiera ielā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Ugunsgrēkā cietuši divi cilvēki, no kuriem viens jau nogādāts slimnīcā.

Šis nav vienīgais ugunsgrēks rūpnīcā „Lignums” pēdējo mēnešu laikā. Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks šajā rūpnīcā izcēlās arī šā gada septembra beigās. Toreiz nelaimes gadījumā tika bojāts jumta segums aptuveni 150 metru platībā un finieru saaudzēšanas iekārtas ventilācijas sistēma 24 kvadrātmetru platībā. Cilvēki negadījumā necieta.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti