Pēc LTA vadītāja izteikumiem par cenu celšanu «Bite» pamet asociāciju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Pēc Latvijas Telekomunikāciju Asociācijas izpilddirektora Jāņa Leļa izteikumiem medijos par gaidāmo telekomunikāciju tarifu celšanu „Bite Latvija” nolēmusi izstāties no LTA, teikts operatora paziņojuma medijiem.

Par plāniem no 1.jūlija celt tarifus paziņoja "Tele 2”, un pēc tam LTA izpilddirektors Jānis Lelis nāca klajā ar paziņojumu, ka arī citi Latvijas mobilo sakaru operatori cels cenas.

„Šāds paziņojums mums bija pārsteigums, jo neesam nedz apsvēruši šādu domu, nedz arī snieguši šāda veida informāciju Leļa kungam. Lai arī vēlāk viņš medijos apstiprināja, ka tas bija viņa personīgais viedoklis, no nozares asociācijas izpilddirektora šāds paziņojums ir nepieņemams. Mūsuprāt, šāda rīcība ir neprofesionāla un pretstatā ar Latvijas Telekomunikāciju Asociācijas pamatmērķiem un grauj nozari, nevis palīdz attīstīties,”  pauda  „Bite Latvija” valdes priekšsēdētājs Freds Renčaks.

Par iespējamo cenu celšanu ieinteresējās arī Konkurences padome, ierosinot tirgus uzraudzības lietu. Lelis tika aicināts KP sniegt paskaidrojumus par saviem publiskajiem izteikumiem, taču viņš KP atteica tikšanos, aizbildinoties ar lielo aizņemtību tuvākajās divās nedēļās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti