Pavēstīs uzņēmumu jauno reputācijas TOP

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Otrdien tiks atklāti laikraksta „Dienas Bizness” un uzņēmuma „Nords Porters Novelli” veidotā ikgadējā uzņēmumu reputācijas TOP rezultāti. Tradicionāli augstākās vietās topā ieņem atpazīstamākie un lielākie Latvijas uzņēmumi un to loks būtiskas izmaiņas piedzīvo reti, tomēr šis gads vairāku pēdējā gada laikā vērojamu notikumu iespaidā varētu atšķirties.

Liels darbinieku skaits, augsta atpazīstamība un sabiedrībā iecienīts produkts vai pakalpojums - šādi ir pierastie nosacījumi tam, lai uzņēmums ikgadējā reputācijas topā varētu ieņemt augstu vietu.

Diemžēl pagājušā gada notikumu un tendenču iespaidā daudzu uzņēmumu pozīcija prestižajā sarakstā varētu būt kritusies - Zolitūdes traģēdija, sabiedrībā, domājams, iedragājusi būvniecības nozares un arī tirdzniecības uzņēmumu reputāciju, jo traģēdijas rezultātā ir izraisījušās plašas diskusijas par šo nozaru uzņēmumu atbildību pret saviem darbiniekiem un pārējās sabiedrības drošību.

Tāpat ar zināmām bažām raudzīties uz reitingu rezultātiem ir arī tradicionāli augstu vietu ieņemošajām komercbankām, jo tieši šogad sabiedrībā aizvien plašāk ir izskanējušas bažas par to, ka banku konservatīvās kreditēšanas politikas dēļ iedzīvotājiem un uzņēmējiem aizvien vairāk trūkst tiem nepieciešamo kredītlīdzekļu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti