«Pasažieru vilciena» depo projekta koncepciju par 86 200 eiro izstrādās spāņu uzņēmums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Akciju sabiedrības "Pasažieru vilciens" ritošā sastāva apkopes un remonta servisa centra (depo) projekta koncepciju izstrādās spāņu uzņēmums "Acygs Sales Management", informēja uzņēmumā.

Koncepcijas izstrādes termiņš ir četri mēneši, un tā izmaksās 86 200 eiro. Jaunā depo plānotā atrašanās vieta ir Vagonu parka "C" parka teritorijā Rēznas ielā 9, Rīgā.

"Acygs Sales Management" izstrādās depo koncepciju, nosakot tā apmēru un izvietojumu, ievērojot funkcionalitāti un tehnoloģiskos procesus ritošā sastāva apkopei, kā arī izplānojot pieguļošo infrastruktūru. Līguma ietvaros tiks sagatavoti priekšlikumi par projekta realizācijas posmiem, projektēšanas un būvprojekta stadijām, depo galvenie parametri, raksturlielumi un prasības, projektējamās ēkas telpu grupas, to lietošanas veidi un parametri, kā arī rekomendācijas depo ēkas iekšējiem un ārējiem inženiersistēmu tīkliem.

Jaunā depo koncepcijas izstrādātājs uzvarēja atklātā iepirkuma procedūrā, kurā pieteicās divi pretendenti. "Acygs Sales Management" gan atbilst "Pasažieru vilciena" izvirzītajiem kritērijiem, gan piedāvāja zemāko cenu. Uzņēmumam ir pieredze līdzīga mēroga un sarežģītības projektos Brazīlijā, Kanādā, Spānijā, Itālijā, Taivānā un Šveicē.

Iepirkuma darba uzdevums tika sagatavots, ievērojot valsts akciju sabiedrības "Latvijas dzelzceļš" norādījumus. Izstrādātā koncepcija būs pamats turpmāku lēmumu pieņemšanai par projekta realizācijai nepieciešamo zemes gabalu nodošanu "Pasažieru vilciena" valdījumā, kā arī iepirkumu veikšanai jaunā depo projektēšanai un būvniecībai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti