Rīta intervija

Sākta vienošanās par vienotā gāzes tirgus izveidi Latvijā, Lietuvā un Igaunijā

Rīta intervija

Egils Levits: Sabiedrībā nav pietiekamas izpratnes par sabiedrisko mediju nozīmi

Atis Zakatistovs: Visdrīzāk nākamgad nodokļu politikā būtiskas izmaiņas nebūs

Pārskatot budžeta izdevumus, jauniem tēriņiem nākamgad rasti 93,7 miljoni eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Valsts budžeta pārskatīšanas rezultātā jauniem tēriņiem nākamgad rasti 93,7 miljoni eiro, intervijā Latvijas Radio sacīja Finanšu ministrijas (FM) parlamentārais sekretārs  Atis Zakatistovs ("KPV LV").

Viņš sacīja, ka valsts budžeta izdevumu pārskatīšanā runāts ar katru ministriju, kam bija jāsniedz savs vērtējums par katru tās budžetu pozīciju. Rezultātā aplēsts, ka ir finanšu resursi, ko var izmantot labāk.

FM parlamentārais sekretārs sacīja, ka nākamgad gaidāmas izmaiņas nodokļu politikā, taču tās saskaņā ar pašreizējiem plāniem nebūs būtiskas.

Runājot par Jaunās konservatīvās partijas prasību celt minimālo algu un ar nodokli neapliekamo minimumu, Zakatistovs sacīja, ka par to pirmdien plānotas sarunas.

KONTEKSTS:

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība") iepriekš norādīja, ka valsts budžets nākamgad pārsniegs 10 miljardus eiro, un tas būs par aptuveni 500 miljoniem vairāk nekā šogad.

Zakatistovs iepriekš norādīja, ka budžeta pārskatīšanas rezultātā izdosies rast ievērojami vairāk resursu nekā valsts tēriņu revidēšanā pērn, kad tādējādi atrasti 50 miljoni eiro.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti