Par Rīgas brīvostas valdes priekšsēdētāju apstiprināts Burovs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Rīgas brīvostas valdes sēdē ceturtdien, 5. septembrī, par brīvostas valdes priekšsēdētāju ar pārliecinošu balsu vairākumu apstiprināts Rīgas mērs Oļegs Burovs ("Gods kalpot Rīgai"), informē  brīvostas pārstāve Vita Gerharde.

Burovs norādījis, ka Rīgas brīvosta viņa vadībā turpinās pievērst uzmanību saimnieciskajiem jautājumiem un iesāktajiem ostas infrastruktūras attīstības projektiem, raugoties, lai ostas attīstība notiek sinhroni un saistīti ar pilsētas attīstību.

"Mūsu uzdevums ir pārvaldīt ostu tā, lai tā sniegtu pēc iespējas lielāku sociālo un finansiālo pienesumu pilsētai, tās iedzīvotājiem un visai valstij kopumā, vienlaikus strikti ievērojot vides jautājumus," sacījis Burovs.

Rīgas brīvostas valde strādā astoņu cilvēku sastāvā: Burovs, Rīgas domes deputāts Viesturs Zeps ("Attīstībai/Par!"), Neatkarīgo deputātu frakcijas deputāts Vadims Baraņņiks, Sandris Bergmanis ("Saskaņa"), Mihails Kameņeckis ("Saskaņa"). Tāpat brīvostas valdē ir Ekonomikas ministrijas pārstāvis Pāvels Rebenoks, Finanšu ministrijas pārstāve Baiba Bāne, kā arī Satiksmes ministrijas pārstāve Džineta Innusa.

KONTEKSTS:

Rīgas brīvostas pārvaldes locekļu amatos šā gada 20. augustā Rīgas dome ievēlēja jauno mēru Burovu un deputātu Bergmani. Brīvostas pārvaldes valdes locekļu amati bija brīvi kopš 1. augusta, kad tos atstāja Eiropas Parlamentā ievēlētie Andris Ameriks ("Gods kalpot Rīgai") un Nils Ušakovs ("Saskaņa").

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti