Par LIAA atbalstu starptautiskiem kultūras un sporta pasākumiem interesi izrādījuši pieci organizatori

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Par Eiropas Savienības finansēto Starptautiskās konkurētspējas veicināšanas (SKV) programmu starptautisku kultūras un sporta pasākumu atbalstam interesi izrādījuši pieci organizatori, informēja Latvijas investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāve Ieva Gredzena.

Ieva Gredzena, Latvijas investīciju un attīstības aģentūras
00:00 / 00:40
Lejuplādēt

Kopumā SKV programmā līdz 2023. gadam pieejams finansējums gandrīz astoņu miljonu eiro apmērā. Pasākumu atbalstam no šiem līdzekļiem izdalīti 4,7 miljardi. “Gada laikā tie varētu būt aptuveni 13 pasākumi,” sacīja Gredzena.

“Finansējuma saņemšana ir “post factum”. Atbalstu saņēmis pagaidām nav neviens, bet ir vairāki organizatori, kas ir izrādījuši interesi par atbalstu,” skaidroja Gredzena, norādot, ka mēneša laikā interesi ir izrādījuši pieci organizatori, kas atbilst LIAA ekspektācijām.

Kopumā šajā atbalstā ietilpst ne tikai lielo kultūras, sporta un starptautisko izstāžu organizēšana Latvijā, bet arī mazāku konferenču un semināru organizēšana, kā arī individuālās mārketinga aktivitātes tūrisma uzņēmumiem.

Atbalstam var pieteikties Latvijā reģistrēti komersanti, biedrības un nodibinājumi. Pasākums kvalificējas, ja pasākuma programma ilgst vismaz divas dienas un spēj piesaistīt vismaz tūkstoti ārvalstu apmeklētājus.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti