Par augstskolas «Turība» vienīgo īpašnieku kļūt ilggadējais vadītājs Rostovskis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Par biznesa augstskolas "Turība” 100% kapitāldaļu turētāju kļuvis augstskolas Attīstības padomes priekšsēdētājs un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) prezidents Aigars Rostovskis, kurš augstskolā darbojas kopš tās dibināšanas, tostarp ilgstoši ieņemot arī valdes priekšsēdētāja amatu, informēja augstskolā.

SIA “Biznesa augstskola Turība” dibināta 1993.gadā, un tās līdzīpašnieki bija arī Ivars Strautiņš, Atis Sausnītis un Guntis Urlovskis. Savukārt līdzīpašnieks Rostovskis kopš augstskolas dibināšanas atbildējis par tās stratēģiskās attīstības virziena noteikšanu.

Vienkāršojoties īpašnieku struktūrai, cer augstskolā padarīt dinamiskākus stratēģisko lēmumu pieņemšanas mehānismus, lai spētu sekmīgāk pielāgot darbību strauji mainīgajai starptautiskajai videi.

Paziņojumā medijiem Rostovskis norāda, ka augstskola vēlas turpināt piedāvāt praktiski pielietojamas, darba tirgū pieprasītas zināšanas ne tikai vietējiem, bet arī ārvalstu studentiem. “Turība” arī turpināšot sadarbību ar augstākās izglītības iestādēm Latvijā un pasaulē, gan kuplinot augstskolas ārvalstu studentu pulku, gan popularizējot Latvijas piedāvājumu daudzviet pasaulē kopā ar citām pašmāju augstskolām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti