«Omniva» 92 pakomātu uzstādīšanā Latvijā investēs 2,8 miljonus eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Piegādes loģistikas uzņēmums "Omniva" šā gada nogalē uzsācis vērienīgu pakomātu tīkla paplašināšanu. Kopumā investējot 2,8 miljonus eiro, uzņēmums visā Latvijā līdz februāra beigām uzstādīs 92 jaunus pakomātus, informēja uzņēmumā.

Jauno pakomātu atrašanās vietas plānots izziņot pakāpeniski, tiklīdz jaunie pakomāti tiek nodoti ekspluatācijā. Šobrīd iecerēts, ka pakomāti tiks uzstādīti arī vismaz 25 tādās apdzīvotās vietās, kur to iepriekš nav bijis. Tāpat paplašināšanā tiks palielināta ietilpība virknei jau esošo pakomātu ar augstāko noslodzes līmeni.

Pēc šī paplašināšanās posma noslēguma kopējais "Omniva" pakomātu skaits Latvijā sasniegs 300, savukārt kopējais sūtījumu saņemšanas vietu kopskaits (tai skaitā "Narvesen" tirdzniecības punktos) – 448 vietas. Kopumā tīklā būs pieejami 40 285 skapīši, kas atradīsies 118 apdzīvotās vietās.

Uzņēmumā atzīmēja, ka pakomātu tīkla paplašināšana ir viens no "Omniva" grupas uzņēmumu jaunās attīstības stratēģijas stūrakmeņiem. Lai sasniegtu stratēģiskos mērķus, uzņēmums arī investēs dažādos informācijas tehnoloģiju (IT) risinājumos un videi draudzīgu pakalpojumu nodrošināšanā. Esošās paplašināšanās kārtas noslēgumā "Omniva" rīcībā būs 937 pakomāti visās Baltijas valstīs.

“Mūsu mērķis ir līdz 2026.gadam kļūt par iecienītāko loģistikas partneri reģionā, piedāvājot uz klientu orientētus pakalpojumus (..)," sacīja "Omniva" vadītāja Latvijā Beāte Krauze-Čebotare.

KONTEKSTS:

"Omniva" apgrozījums pagājušajā gadā bija 12,278 miljoni eiro, kas ir par 63,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 3,2 reizes – līdz 2,366 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Kompānija "Omniva" reģistrēta 2012. gadā, un tās pamatkapitāls ir 2945 eiro. "Omniva" pilnībā pieder Igaunijas pasta kompānijai "Eesti Post".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti