«Olainfarm» padomē ievēl bijušo veselības ministri Circeni

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas otra lielākā zāļu ražotāja "Olainfarm" akcionāri ārkārtas sapulcē trešdien kompānijas padomē ievēlēja bijušo veselības ministri Ingrīdu Circeni, liecina kompānijas paziņojums biržai "Nasdaq Riga".

Atbilstoši kompānijas akcionāru lēmumam darbu "Olainfarm" padomē turpinās Valentīna Andrejeva, Volodimirs Krivozubovs, Aleksandrs Raicis un Gunta Veismane.

Tāpat "Olainfarm" akcionāri nolēma veikt kompānijas akciju nominālvērtības denomināciju no latiem uz eiro, vienlaikus statūtos nosakot, ka "Olainfarm" pamatkapitāls ir 19 719 109,20 eiro, kuru veido 14 085 078  akcijas 1,4 eiro nominālvērtībā.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka "Olainfarm" akcionāriem bija jāpārvēl padome, jo darbu kompānijas padomē atstāja Elena Dudko.

"Olainfarm" nodarbojas ar gatavo zāļu formu ‒ farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. Kompānijas lielākais īpašnieks ir "Olainfarm" valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins. "Olainfarm" akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti