«Ogres trikotāžai» uzsākts tiesiskās aizsardzības process

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Adīto un tamborēto izstrādājumu ražotājam "Ogres trikotāža " uzsākts tiesiskās aizsardzības process, liecina Maksātnespējas reģistra informācija.

Ogres rajona tiesa 1.jūlijā ierosinājusi uzņēmuma tiesiskās aizsardzības procesa lietu. Tas nozīmē, ka tuvāko divu mēnešu laikā "Ogres trikotāžai" būs jāizstrādā un ar kreditoru vairākumu jāsaskaņo plāns uzņēmuma finanšu grūtību atrisināšanai.

Pēc tam tiesa lems, vai apstiprināt plānu un pasludināt tiesiskās aizsardzības procesu. Tikmēr minēto divu mēnešu laikā uzņēmums iegūs noteiktu aizsardzību, piemēram, kreditori nevarēs prasīt tā maksātnespējas pasludināšanu, tiks apturēta nodokļu prasījumu nokavējuma naudas aprēķināšana u.c.

"Lursoft" uzņēmuma aizvadītā gada finanšu pārskats pagaidām nav pieejams. Tomēr 2011.gadā "Ogres trikotāža" strādāja ar 1,473 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 17,9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa bija 825,1 tūkstotis latu pretēji zaudējumiem 2010.gadā.

"Ogres trikotāža " dibināta 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir 522 tūkstoši latu. Uzņēmums pieder Natālijai Petkevičai (74,95%), uzņēmumam "Teks.lv" (25%) un Mihailam Uļmanam (0,05%).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti