NVA aicina pieteikties darba meklētājus un devējus dalībai tiešsaistes darba dienā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina pieteikties darba meklētājus un darba devējus dalībai tiešsaistes darba dienā. Tā būs iespēja uzņēmējiem rast kvalificētus un motivētus darbiniekus, savukārt darba meklētājiem – darbu Latvijā, norāda aģentūrā.

Pieteikties aicināti visi darba meklētāji. Šis pasākums būs kā tilts, kas savienos darba devējus arī ar ārvalstīs dzīvojošajiem darba meklētājiem, kas vēlas atgriezties Latvijā. Pasākums „Darbs un karjera Latvijā” norisināsies 26. septembrī, stāsta projekta vadītāja Līga Baufale.

NVA aicina pieteikties darba meklētājus un devējus dalībai tiešsaistes darba dienā
00:00 / 00:00
Lejuplādēt
''Darba devēji un darba meklētāji varēs tiešsaistē satikties, čatot, veikt virtuālās darba intervijas, iespējams, jau atrast darbu. Šobrīd ir atvērta reģistrēšanās, darba devēji pamazām sāk veidot savus profilus, un jebkuram jau ir iespēja ieiet tiešsaistē, klikšķinot "Darbs un karjera Latvijā", apskatīties, kādi dalībnieki pieteikušies, iepazīties ar darba piedāvājumiem. Bet pati virtuālā saruna, saziņa notiks 26. septembrī no pulksten 10 līdz 16,'' klāsta Baufale.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti