NVA aicina bezdarbnieka statusam pieteikties elektroniski

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Nodarbinātības valsts aģentūra aicina bezdarbnieka statusam pieteikties elektroniski. Tas palīdzēs ietaupīt laiku, negaidot rindās filiālē uz vietas. Kopš decembra pieteikties bezdarbnieka vai darba meklētāja statusam var ne tikai ar elektronisko parakstu, bet arī ar internetbankas autentifikāciju. Pērn kopumā portālā Latvija.lv saņemti 14 862 iesniegumu.

NVA aicina bezdarbnieka statusam pieteikties elektroniski
00:00 / 01:02
Lejuplādēt

Savukārt Nodarbinātības valsts aģentūras CV un vakanču portālā krietni mazāk – 745 iesniegumi. Aģentūrā cer, ka CV un vakanču portāls kļūs populārāks, stāsta NVA Pakalpojumu departamenta eksperte Inita Šneidere.

"Piesakoties elektroniski, ir iespēja ietaupīt savu laiku, kā arī ir iespēja uzreiz jau, piemēram, vakanču portālā veikt jau aktualizāciju savā CV un uzsākt arī aktīvus darba meklējumus.  Mēs ceram, ka vakanču portāls kļūs populārāks, jo, kā jau minēju, tur ir iespēja uzreiz arī jau veikt šos aktīvos darba meklējumus, gan arī pieteikties dažādiem Nodarbinātības valsts aģentūras piedāvātajiem pakalpojumiem, ne tikai iesniegt iesniegumu statusam," teica Šneidere.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti