Novembrī augušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē un Salaspilī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Šā gada novembrī sērijveida dzīvokļu cena Jelgavā, Ogrē un Salaspilī palielinājās, bet Kauguros tā saglabājās nemainīga, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Salaspilī dzīvokļu cenas novembrī palielinājās par 1,5% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena pieauga līdz 530 eiro par kvadrātmetru.

Kopš 2016.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 12,4%, un cenas, līdzīgi kā Rīgas mikrorajonos, turpina pieaugt. Nelielais dzīvokļu piedāvājums Salaspilī ir iemesls cenu pieaugumam arī turpmāk, skaidro "Arco Real Estate".

Arī Jelgavas dzīvokļu cenas šā gada novembrī turpināja pieaugt - mēneša laikā cenas palielinājās par 1,1%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena novembrī sasniedza 400 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2016.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 9,6%.

Ogres sērijveida dzīvokļu cenas novembrī palielinājās par 0,4%. Dzīvokļu vidējā cena palielinājās līdz 477 eiro par kvadrātmetru. 2016.gadā dzīvokļu cenas kopumā pieauga par 7,5%, kas bija līdzīgs rādītājs Rīgas lielākajos mikrorajonos novērotajam. Novembrī cenas palielinājās vienīgi trīsistabu dzīvokļiem.

Savukārt Kauguros 2016.gada novembrī sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena saglabājās 470 eiro par kvadrātmetru. Šogad dzīvokļu cenas kopumā Kauguros palielinājās par 12,4%. Kauguros visa gada garumā ik mēnesi bija vērojams stabils dzīvokļu cenu pieaugums, tomēr novembrī tas neturpinājās, norādīts pārskatā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti