Norvēģijas «Orkla» nopērk «NP Foods»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Norvēģijas uzņēmums „Orkla” nopircis „NP Foods”, kurā ietilpst „Laima”, „Gutta”, „Staburadze”, „Staburadzes konditoreja” un „Margiris”, lsm.lv informēja „NP Foods”.

Plānots, ka otrdien „NP Foods” sniegs plašāku informāciju par šo darījumu.

„NP Foods” izveidojās 2008.gada nogalē, kad tika nolemts spēcināt AS „Laima” un AS „Gutta” Baltijā, mazinot savstarpēji pārklājošos ikdienas funkciju skaitu, vēsta uzņēmuma mājaslapa. SIA „NP Foods” ir koncentrētas abu uzņēmumu biznesa vadības un administratīvās funkcijas Latvijā un Baltijā.

"NP Foods" ražo tādus produktus kā "Gutta" sulas, Rīgas kvasa dzērienu, minerālūdeni "Everest", "Laima" šokolādi un šokolādes konfektes, kā arī citus produktus.

„Orkla” Baltijā jau ir pārstāvēta, jo jau šobrīd tam pieder „Spilva”, „Latfood”, kā arī Igaunijas kompānijas „Kalev” un „Poltsamaa Felix” un Lietuvas kompānija „Suslavičius - Felix”.

„Orkla” ir uzņēmums, kas darbojas ne tikai Ziemeļvalstīs un Baltijā, bet arī atsevišķās Centrāleiropā, kā arī Krievijā un Indijā. „Orkla” grupā strādā 17 000 cilvēku un tās apgrozījums ir 33 miljardi Norvēģijas kronu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti