Ārpus Rīgas

Rēzeknes novadā par teju 5 miljoniem sakārtos nelielu daļu ceļu, kas svarīgi uzņēmējiem

Ārpus Rīgas

Daugavpils novada dome atskās no lauku konsultantu pakalpojumiem

“Bauskas Dzīves” galvenā redaktore Anita Rozentāle par "Nordeka" šoferu neapmierinātību

«Nordekas» autobusu šoferi Bauskā nemierā ar prēmiju apcirpšanu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Sabiedriskā transporta pārvadājumu sniedzējas AS "Nordeka" autobusu šoferi Bauskā ir nemierā ar uzņēmuma vadības attieksmi pret saviem darbiniekiem, tostarp ar prēmiju samazināšanu saistībā ar pieļautiem pārkāpumiem.

Reģionālā laikraksta "Bauskas Dzīve" galvenā redaktore Anita Rozentāle Latvijas Radio stāstīja, ka "Nordeka" maršrutā Rīga-Bauska pasažieriem nodrošina pasažieriem ērtus, siltus un komfortablus autobusus.

Taču pret autobusu šoferiem kompānijas vadības attieksmei vajadzētu būt godīgākai. Tā uzskata vismaz 16 šoferi, kas parakstījuši iesniegumu AS "Nordeka" vadībai, izvirzot vairākas prasības.

Maršruta Bauska-Rīga autobusu vadītāji ir nemierā ar to, ka kompānijas vadība mazākā pārkāpuma gadījumā šoferiem samazina prēmiju, kas ir robežās no 140 līdz 160 eiro.

Šoferi norādījuši, ka viņi strādā nepārtrauktas intensitātes apstākļos. Maršruts Bauska-Rīga ir visai noslogots, un pārkāpumi saistībā ar laicīgu autobusa nonākšanu galapunktā ir neizbēgami.

Maršruta Bauska-Rīga autobusu šoferi prasījuši izvērtēt darba apstākļus un paaugstināt pamatalgu. "Nordeka" vadība laikrakstam "Bauskas Dzīve" norādījusi, ka pagaidām nekādas pārmaiņas nav iecerējusi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti