Rīta Panorāma

Intervija ar Raimondu Vējoni

Rīta Panorāma

Intervija ar Jāni Gardovski

Intervija ar Romānu Naudiņu

Naudiņš: Latgales programmā būs papildu 50 miljoni eiro

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Nākamajā Eiropas Savienības fondu plānošanas periodā tiks turpināja jau iepriekš iesāktā Latgales programma, kas saņems 50 miljonus eiro, tā intervijā Latvijas Televīzijai sacīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amatam nominētais Romāns Naudiņš (Nacionālā apvienība).

Naudiņš norādīja, ka plānotais finansējums tiks novirzīts uzņēmējdarbības veicināšanai reģionā. Nākošajā plānošanas periodā tas mazāk būs izglītojošiem pasākumiem un dažādiem semināriem, bet vairāk infrastruktūrai un energoefektivitātei.

Eiropas Savienības fondu plānošana būs viena no viņa darba prioritātēm ministra amatā. „Kādā veidā šī nauda nonāks līdz pašvaldībām, cik daudz saņems mazās pašvaldības. Arī mazajām pašvaldībām jāsaņem struktūrfondu nauda no Vides ministrijas tieši uzņēmējdarbības veicināšanas pasākumiem,” sacīja Naudiņš.

Jau iepriekš Naudiņš pauda, ka ministra amatā centīsies palīdzēt uzņēmējdarbībai ekonomiski mazāk attīstītajos novados.

„Līdz vēlēšanām mēs nevaram izdarīt daudz lietu, bet mēs varam izdarīt lietas, ko vēlāk varēs turpinās nākamais ministrs, piemēram, Eiropas fondu apgūšana," intervijā Latvijas Radio klāstīja Naudiņš.

Iespējamais ministrs arī apliecināja, ka ir gatavs iesākt Cilinska darbus un aizsākt jaunus, kuri pēc tam būs jāturpina viņa sekotājam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti