Naudiņš: Jāattīsta uzņēmējdarbība ekonomiski vājākajos novados

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Ņemot vērā neilgo pilnvaru laiku, potenciālais vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Romāns Naudiņš (VL – TB/LNNK) turpinās sava priekšgājēja Eināra Cilinska iesāktos darbus, kā arī centīsies palīdzēt uzņēmējdarbībai ekonomiski mazāk attīstītajos novados.

To intervijā Latvijas Radio piektdienas rītā apliecināja Naudiņš.

„Līdz vēlēšanām mēs nevaram izdarīt daudz lietu, bet mēs varam izdarīt lietas, ko vēlāk varēs turpinās nākamais ministrs, piemēram, Eiropas fondu apgūšana (..), klāstīja Naudiņš.

Iespējamais ministrs arī apliecināja, ka ir gatavs iesākt Cilinska darbus un aizsākt jaunus, kuri pēc tam būs jāturpina viņa sekotājam.

Cilinskis amatu zaudēja, pēc tam, kad nolēma piedalīties 16.marta gājienā, tagad viņš kļūs par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) parlamentāro sekretāru.

Einārs Cilinskis VARAM parlamentārā sekretāra pienākumus savulaik jau pildījis ministra Edmunda Sprūdža laikā. Ministrijā viņš atgrieztos labprāt, lai pabeigtu ministra amatā iesāktos darbus, piemēram, Inčukalna sērskābā gudrona dīķu sanācijas projekta problēmu novēršanu.

Valdības vadītāja Laimdota Straujuma ("Vienotība") atlaida Cilinski, norādot, ka, piedaloties Leģionāru piemiņas dienas gājienā, ministrs darbojas pretī nacionālajām interesēm un nacionālajai drošībai.

Straujuma iepriekš pauda, ka būtu gatava strādāt kopā ar Naudiņu. Straujumas padomnieks sabiedrisko attiecību jautājumos Andis Blinds arī tagad apliecinājis, ka Straujuma Naudiņu uzskata par piemērotu kandidātu ministra amatam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti