Nākamā gada budžeta veidošanā prioritāte būs aizsardzība un veselība

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Valsts aizsardzība un veselības aprūpe būs prioritārās jomas, veidojot nākamā gada valsts budžetu. Tā intervijā Latvijas Radio raidījumam „Krustpunktā” sacīja koalīciju veidojošo partiju pārstāvji.

Nākamā gada budžeta pieņemšana būs grūta, jo būs sarežģīti atrast līdzekļus, lai izpildītu visus priekšvēlēšanu solījumus. Līdz ar to lemšana par budžetu nebūs matemātiska, bet gan pēc prioritātēm, norādīja partijas „Vienotība” līdere Solvita Āboltiņa.

Gan Āboltiņa, gan Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pārstāvis Ingmārs Līdaka par prioritārām nosauca valsts aizsardzības un veselības aprūpes jomas.

Arī Nacionālās apvienības līderis Imants Parādnieks norādīja uz šīm jomām, papildinot, ka gaidāmas diskusijas par demogrāfijas un izglītības finansēšanu. Arī Nacionālās apvienības līderis Imants Parādnieks norādīja uz šīm jomām, papildinot, ka gaidāmas diskusijas par demogrāfijas un izglītības finansēšanu. „Tur nav jautājuma, vai tā ir prioritāte, tur vienkārši jāatrod iespējas. Jautājums, kur mēs varam atrast resursus, kur un kādā veidā varam pārdalīt vai atrast iespējas papildus ieņēmumiem,” sacīja Parādnieks.

Jau ziņots, ka jaunās valdības veidošanas sarunas pašlaik apstājušās, jo nav izdevies vienoties par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārraudzību. Tai pat laikā koalīcijas partijas iesākušas darbu pie valdības deklarācijas un nākamnedēļ varētu atsākt sarunas par amatu sadali.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti