Panorāma

Babītes ezerā notver maluzvejniekus

Panorāma

Saeimas pirmā sēde rudens sesijā

Velokurjeri izplatīs informāciju par eiro

Mudina uzņēmējus izvērtēt savu sagatavotību eiro ieviešanai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Latvijas Komercbanku asociācija trešdien sāk īpašu akciju, kurā kurjeri dosies uz kafejnīcām, ziedu veikaliņiem, frizētavām un pie citiem mazajiem uzņēmējiem visā Latvijā, lai nogādātu viņiem ''Eiromiera'' testu un bukletus ar padomiem eiro ieviešanai.

Asociācijas biedri, ikdienā strādājot ar klientiem, secinājuši, ka lielie un vidējie uzņēmumi lielākoties ir gatavi eiro ieviešanai un tam pakārtotajām pārmaiņām, bet mazie un individuālie uzņēmumi par to aizdomājas mazāk.

„Ir jāatminas tas, ka uzņēmumiem eiro ieviešana faktiski sākas 1.oktobrī, kad sākas paralēlā cenu atspoguļošana. Un līdz tam brīdim jābūt paveiktiem ļoti daudziem darbiem. Lai atgādinātu šiem mazajiem uzņēmumiem, ka nupat ir patiešām pats pēdējais brīdis izdarīt neatliekamos darbus, mēs veicam šo akciju,” skaidro asociācijas pārstāve Baiba Melnace.

Asociācija ir sagatavojusi nelielu testu uzņēmējiem, lai saprastu, cik tālu viņš ir ticis ar eiro ieviešanu savā uzņēmumā, un kuri darbi vēl ir veicami. „Uz jautājumiem atbildot, uzņēmējs varēs saprast, cik liels ir viņa eiro miera līmenis, cik viņš tam ir gatavs un kas būtu vēl jādara,” saka Melnacel.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti