Modes dizainers Bude ar savu radīto vīriešu veļu tēmē uz ASV un Skandināvijas tirgiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Izveidojot vīriešu veļas līniju "Gints Bude Riga", modes dizainers Gints Bude iecerējis tās eksportu uz ASV un Skandināvijas valstīm, aģentūrai LETA stāsta Bude.

Viņš skaidro, ka ASV un Skandināvijas tirgi ir maksātspējīgi. "Šo valstu vīriešiem ir pietiekami daudz brīvu līdzekļu, ko atvēlēt, iegādājoties, piemēram, sev piemērotu veļu."

Lai īstenotu eksporta ieceres, Bude ir nosūtījis savas radītās vīriešu veļas līnijas piedāvājuma aprakstu tiešsaistes veļas tirgotāja "Freshpair" katalogam. "Esam nosūtījuši savu vīriešu veļas līnijas piedāvājumu tiešsaistes tirgotāja "Freshpair" katalogam, kas ir viens no kvalitatīvākajiem vīriešu un sieviešu veļas tiešsaistes katalogiem."

Šī gada beigās modes dizainers varētu zināt, vai "Gints Bude Riga" vīriešu veļas līnija tiks vai netiks iekļauta katalogā, piebilst dizainers.

Tikmēr Latvijā Budes radītās vīriešu veļas produkciju iespējams iegādāties šonedēļ atvērtajā Latvijā pirmajā vīriešu veļas veikalā "Gints Bude Riga", kas atrodas tirdzniecības centra "Galleria Riga" otrajā stāvā, Dzirnavu ielā 67, Rīgā.

Bude neatklāj veikala izveidē un vīriešu veļas līnijas projektā investēto līdzekļu apjomu, jo projekts vēl neesot noslēgts, taču viņš atklāj, ka ieguldītie līdzekļi ir pašfinansējums.

"Skatīsimies, kā mums klāsies ar veļas tirdzniecību Latvijā un kā veiksies ar eksporta partneriem. Vasarā varētu zināt visu projekta investīciju apjomu," norāda Bude.

Kā ziņots, veikals "Gints Bude Riga" atklāts 22.janvārī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti