Ministrs: Prāmja reisiem Helsinki–Rīga pārdoti 20 000 biļešu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Prāmja reisiem no Helsinkiem uz Rīgu ir pārdots 20 000 biļešu, un sagaidāms, ka šis tūristu pieplūdums būs nozīmīgs Rīgai, intervijā Latvijas Radio pastāstīja ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (“KPV LV”). Tikmēr “Tallink Grupp” paziņoja par papildu reisiem lielās interese dēļ.

“Pie mums sākuši kursēt prāmji no Somijas. Tāds nebijis fakts, ka somi nebrauc uz Zviedriju, bet brauc uz Latviju,” sacīja Vitenbergs.

Viņš norādīja, ka uz šiem reisiem pārdots vairāk nekā 20 000 biļešu. Šie ceļotāji būšot labs signāls tūrismam Rīgā, kas Covid-19 ierobežojumu dēļ esot būtiski cietis.

Arī “Tallink Grupp” paziņojumā medijiem informēja, jaunie pagaidu maršruti Rīga–Helsinki un Turku–Tallina ātri ir iemantojuši lielu ceļotāju interesi. Saistībā ar lielo interesi uzņēmums pievienos papildu reisus maršrutā Rīga–Helsinki un Turku–Tallina 2020. gada augustā.

Bija paredzēts, ka maršruts Rīga–Helsinki būs pieejams līdz 16. augustam, bet saistībā ar lielo interesi uzņēmums turpinās darboties šajā maršrutā vismaz līdz 29. augustam. Reisi tiks veikti ar “Tallink Grupp” kuģi “Silja Serenade”.

Maršrutā Turku–Tallina gandrīz visu jūliju kuģis “Baltic Queen” kursēs tikai darbdienās, bet no 31. jūlija tam būs papildu reisi piektdienās.

Uz katru reisu “Tallink Grupp” sola pārdot tikai noteiktu skaitu biļešu, lai kuģi nav pārpildīti un ikvienam būtu iespējams ievērot vēlamo distanci no citiem.

Tas esot galvenais iemesls papildu reisu pievienošanai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti