«Mikrotīkls» atsāk darbus pēc ugunsgrēka noliktavā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

SIA “Mikrotīkls” (“MikroTik”) ir atsācis pieņemt un izsniegt preču pasūtījumus un plāno tuvākajā laikā atgriezties pie pilnas darba kapacitātes pēc šonedēļ uzņēmuma noliktavā notikušā ugunsgrēka, informēja uzņēmums.

Ugunsgrēka rezultātā būtiski tika iekavēta preču pieņemšana un izsūtīšana klientiem. Šos darbus patlaban pārņem pārējās noliktavas, un darbi tiek pakāpeniski atsākti.

Jaunā ēka Stopiņu novada "Grebzdēs" ekspluatācijā tika nodota jau jūlijā, taču vēl nebija pilnībā pabeigti tās iekārtošanas darbi.  Notikums licis uzņēmumam piesaistīt papildu cilvēkresursus, lai tuvāko mēnešu laikā ēka sāktu strādāt ar pilnu kapacitāti.

Tā kā cietusī noliktava "Mikrotīklam" bija stratēģiski nozīmīga, uzņēmums plāno uzsākt tās atjaunošanu, tiklīdz tas būs iespējams.

Uzņēmuma valdes loceklis Arnis Riekstiņš ir noskaņots optimistiski: "Darām visu, kas mūsu spēkos, lai ātri atgūtos. Tā kā nesen ir pabeigta jauna noliktavas ēka, strādājam, lai pēc iespējas ātrāk varētu sākt noliktavas darbību arī šajās telpās un uzņēmuma darbība tiktu atjaunota vajadzīgajā kapacitātē."

KONTEKSTS:

Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks pirmdien, 20.augustā, izpostījis vienu no IT uzņēmuma SIA “Mikrotīkls” noliktavām. Uzņēmums ražo datortīklu aprīkojumu, rūterus un ir viens no ekonomikas balstiem. SIA “Mikrotīkls” ir arī Latvijas lielāko eksportētāju priekšgalā. Pērn tā peļņa bija 43 miljoni eiro. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti