«Meridian Trade Bank» maina nosaukumu uz «Industra Bank»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

AS "Meridian Trade Bank'' trešdien, 22. janvārī, ir mainījusi nosaukumu uz "Industra Bank" ("Industra"), liecina bankas sniegtā informācija

Bankā skaidro, ka  jaunais nosaukums atspoguļo bankas darbības stratēģijas maiņu, fokusējoties uz sadarbību ar Latvijas un Baltijas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem un sniedzot tiem pakalpojumus, kas nepieciešami biznesa veiksmīgai attīstībai. 

"Industra" zīmolu plānots ieviest pakāpeniski gada laikā, un bankas klientiem nekādas papildu darbības nav jāveic. Izmaiņas bankas nosaukumā šodien reģistrētas Uzņēmumu reģistrā.  

"Vienlaikus ar darbības modeļa maiņu un sakārtošanu šobrīd noslēguma posmā ir arī darbs pie bankas pirmā līmeņa kapitāla stiprināšanas," norāda  bankas padomes priekšsēdētājs Jurijs Adamovičs.  

"Industra Bank" tika izveidota 1994. gadā. Sākotnēji tās nosaukums bija "Multibanka", bet vēlāk tā mainīja nosaukumu uz "SMP Bank", bet pēdējos gadus strādāja ar nosaukumu "Meridian Trade Bank", vēsta LETA.

Pēc aktīvu apmēra "Industra Bank" 2019. gada septembra beigās bija 12. lielākā banka Latvijā, liecina Finanšu nozares asociācijas mājaslapā pieejamā informācija. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti