Mazumtirdzniecības apgrozījums gada laikā pieaug par 2,1%

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Augustā, salīdzinot ar jūliju, mazumtirdzniecības uzņēmumu kopējais apgrozījums ir samazinājies par 0,4%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie sezonāli izlīdzinātie dati salīdzināmās cenās. Bet salīdzinājumā ar pērno augustu kopējais mazumtirdzniecības apgrozījums palielinājās par 2,1%. Pārtikas preču grupā palielinājums bija par 4,4%, bet nepārtikas preču grupā - par 0,7%, toties auto degvielas mazumtirdzniecībā samazinājums par 3,3%.

Pārtikas preču mazumtirdzniecības apgrozījums ir palicis nemainīgs, bet nepārtikas preču apgrozījums samazinājies par 0,6%.

Mazumtirdzniecības uzņēmumu kopējais apgrozījums faktiskajās cenās, neņemot vērā kalendāra dienu ietekmi, salīdzinot ar pagājušā gada augustu, ir pieaudzis par 1%.

Laikā no janvāra līdz augustam salīdzinājumā ar pagājušā gada attiecīgo periodu pēc kalendāri izlīdzinātiem datiem mazumtirdzniecības apgrozījums ir pieaudzis par 3,9%.

Kā ziņots, jūlijā, salīdzinot ar jūniju, mazumtirdzniecības uzņēmumu kopējais apgrozījums ir pieaudzis par 2,1%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie sezonāli izlīdzinātie dati salīdzināmās cenās.

Pārtikas preču mazumtirdzniecības apgrozījums pieaudzis par 0,9%, bet nepārtikas preču - par 2,9%.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti