Mazie un vidējie uzņēmumi var pieteikties Rīgas domes atbalstam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Līdz otrdienai, 3. aprīlim, Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā mazie un vidējie uzņēmumi var pieteikties domes atbalstam grantu programmā «Atspēriens». Tās mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības attīstību Rīgā, kā arī sekmēt jauno komersantu un to produktu popularitāti.

Oksana Dumpe par Rīgas domes atbalstu mazajiem un vidējiem uzņēmumiem
00:00 / 00:55
Lejuplādēt
Šajā konkursā ir arī vairāki jaunumi, piemēram, iespēja pietiekties uzņēmumiem līdz trīs gadu vecumam ar atbalsta intensitāti 30% apmērā. Tāpat tiks atbalstīti arī apgrozāmie līdzekļi. Arī šogad finālistu idejas varēs novērtēt ikviens, balsojot ar sociālo tīklu starpniecību.

Vairāk stāsta attīstības departamenta Projektu vadības pārvaldes vadītāja Oksana Dumpe:

"Mēs gaidām jaunās, inovatīvās idejas, lai varētu piešķirt grantus līdz pat 12 000 eiro apmērā jaunajām idejām. Pavisam konkursam šogad ir plānots nedaudz vairāk nekā 50 000 eiro," viņa norāda.

Pagājušā gada rudenī bija pirmais konkurss bija pirmais, kuru dome veica sadarbībā ar finanšu institūciju "Altum". Atbalstītās idejas ir no visdažādākajām nozarēm. 

"Atbalstītās idejas ir pilnīgi dažādos spektros. Mēs esam atbalstījuši robotikas mācību kursu bērniem, kas ir izstrādāta speciāla programma, piemēram, uz LEGO risinājumiem balstītas mācību sistēmas," stāsta Dumpe. 

"Mēs esam atbalstījuši inovatīvās nozares, respektīvi - gudrais tekstils, kas ir izstrādājums, ar kuru novērtē, kāda ir labsajūta zirgam, ja to izmanto izjādēm, lai varētu pēc tam, nākotnē, piemērot labāk izstrādājumus," atbalstu saņēmušos projektus min Dumpe. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti