Mazā biznesa dienā iesaistīsies ap 1200 uzņēmumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Vairāk nekā 1200 uzņēmumu reģistrējušies sestdien, 16. novembrī,  iecerētajā Mazā biznesa dienā, kad visi Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti ar savu pirkumu atbalstīt mazo vietējo biznesu.

Kā vērtē organizatori, Mazā biznesa diena izpelnījusies lielāku atsaucību, nekā cerēts, tomēr lielāka varētu būt lielo uzņēmēju interese par dalību Mazā biznesa dienā.

„Mēs gribam, lai būtu vismaz 5000 pirkumu, kas dod mazajiem uzņēmumiem apgrozījumu. Arī korporatīvajā vidē gribētos, lai lielie uzņēmumi vairāk padomā par mazajiem, īpaši tiem, kas iesaistīti piegādes ķēdēs," iesaka Mazā biznesa dienas organizatore Elīna Egle

Šajā dienā strādās arī pieci Valsts ieņēmumu dienesta (VID) klientu apkalpošanas centri: Preiļos, Tukumā, Cēsīs, Bauskā un Rīgā Latgales priekšpilsētā.

Šie VID klientu apkalpošanas centri būs atvērti no plkst.10 līdz 14. Klientu apkalpošanas centri konsultēs par nodokļu maksātāju tiesībām un pienākumiem un sniegs praktisku informāciju par nodokļu piemērošanas jautājumiem, informē VID.

Mazā biznesa diena tiek organizēta, īstenojot iniciatīvu ''Atbalsti mazo biznesu".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti